Digest Enzyme Forte

Digest Enzyme Forte

Voedingssupplementen

Natuurlijke totaalformule voor een optimaal spijsverteringscomfort en een lichte maag. Draagt bij tot het behoud van een normale functie van de maag (dankzij gember) en van de darmen (dankzij artisjok en gember). Is tevens een bron van vegetarische en natuurlijke enzymen.

Door stress, haastig eten, teveel verwerkte voeding of ouder worden, maken we soms te weinig enzymen aan, wat zich vertaalt in een moeilijke spijsvertering en een zware maag. Met DIGEST ENZYME FORTE wordt op twee manieren geholpen: enerzijds stimuleren extracten van gember en artisjok de spijsvertering en de maagwerking, anderzijds wordt het enzymengebrek aangevuld door 2 types van vegetarische enzymen. 

  • bevat een wetenschappelijk onderzochte combinatie van gember- en wilde artisjokextract (PRODIGEST®) die een zware maag helpt verlichten
  • bevat plantaardige enzymen uit ananas (bromelaïne) en uit papaja (papaïne), die de vertering bevorderen
  • zit in een basis van vegetarische, door fermentatie verkregen enzymen, die werken in een breed pH-gebied en die de drie voedingsgroepen, koolhydraten, vetten en eiwitten, helpen verteren

1 V-capsule (kinderen ts. 6 en 12 jaar) of 1 à 2 V-capsules (volwassen en adolescenten) tijdens of na de maaltijden, met een glas water. Niet geschikt voor zwangere vrouwen.

  • 170 mg Vegetarische, door fermentale verkregen enzymen (proteasen, amylasen, lipasen, cellulase, lactase)
  • 40 mg PRODIGEST® met 33,33 mg Kardoen- of wilde artisjokextract (Cynara cardunculus) en 6,67 mg Gemberextract (Zingiber officinale)
  • 30 mg Bromelaïne, enzym uit Ananas (Ananas comosus) 
  • 15 mg Papaïne, enzym uit Papaja (Carica papaja)

Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Heeft u een vraag? Mail ons: info@mannavital.be