Melatonine Platinum
Promo

Melatonine Platinum

Voedingssupplementen

Draagt door vitamine B6 bij tot: een normale functie van het zenuwstelsel - een normale geestelijke functie - een normaal energieleverend metabolisme

Vanaf nu heeft de Melatonine van Mannavital het “Clean label”. Dat betekent dat de hulpstoffen aangepast werden (geen siliciumdioxide, magnesiumstearaat, … meer). Om technische redenen werd ook de kleurstof aangepast. De rode biet werd vervangen door zwarte bes. De wijzigingen hebben een effect op de kleur en de smaak. De actieve ingrediënten zijn ongewijzigd. De werking van de Melatonine blijft dus gegarandeerd. 

 

Melatonine is een kleine hormoontje dat we van nature zelf aanmaken als het begint te schemeren. De lichaamseigen aanmaak van melatonine kan ’s avonds aangevuld worden met MELATONINE PLATINUM, natuuridentieke melatonine die voor een optimale opname in een smelttablet wordt aangevoerd. Voor een optimaal effect op de geestelijke functie en ter ontspanning is aan deze melatonine de actieve vorm van vitamine B6 toegevoegd. 

- wordt aangeleverd in een handige en optimaal opneembare smelttablet
bevat natuuridentieke melatonine
- bevat voor een betere effect vitamine B6 en dit onder zijn directe actieve en goed opneembare vorm (pyridoxal-5’-fosfaat)
- bevat rode biet als natuurlijke kleurstof, bosbessenaroma als natuurlijke smaakstof en xylitol en sorbitol als natuurlijke zoetstoffen

1 smelttablet per dag, bij voorkeur onder de tong laten smelten, een half uur tot kort voor het slapengaan.

Actieve ingrediënten per smelttablet:

0,29 mg melatonine
1,5 mg vitamine B6 (o.v.v. pyridoxal-5’-fosfaat, 107 % RI*)

(*RI= Referentie-inname)

Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Heeft u een vraag? Mail ons: info@mannavital.be