Vitamine B12 platinum

Vitamine B12 platinum

Voedingssupplementen

Draagt bij tot: de normale vorming van rode bloedcellen - de vermindering van vermoeidheid en moeheid - een normale psychologische functie en (enkel door vitamine B12) tot een normale functie van het zenuwstelsel - een normaal metabolisme van homocysteïne - een normale werking van het immuunsysteem

Een streng vegetarisch dieet, intensieve arbeid en sporten, een mindere maagwerking,  het verouderingsproces… kunnen in sommige gevallen tot een gebrek aan vitamine B12 leiden. Dergelijk tekort kan door VITAMINE B12 PLATINUM aangevuld worden. Deze smelttablet (bij voorkeur onder de tong te smelten) bevat liefst 1000 mcg actieve vitamine B12, die voor een optimale werking is vergezeld van dat andere belangrijke B-vitamine foliumzuur en dit eveneens onder een direct actieve vorm. 

  • bevat maar liefst 1000 mcg vitamine B12 per tablet en dit in de uitstekend opneembare en direct werkzame vorm “methylcobalamine”
  • bevat voor een optimale synergetische werking ook foliumzuur en dit onder de uitstekend opneembare en direct werkzame vorm “5-methyl-tetrahydrofolaat glucosaminezout”
  • bevat geen geraffineerde suiker; gezoet met de suikeralcoholen erythritol en xylitol
  • bevat rode bietensap als kleurstof en een natuurlijk kersenaroma
  • bevat enkel plantaardige ingedriënten (vegan)

1 V-tablet per dag, bij voorkeur laten smelten onder de tong.

Actieve ingrediënten per vegetarische tablet:
- 1000 mcg vitamine B12 o.v.v. methylcobalamine (= 40.000 % RI*)
- 200 mcg foliumzuur aangevoerd door 400 mcg 5-methyltetrahydrofolaat glucosaminezout (= 100 % RI*)


* RI= Referentie-inname

 

Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Heeft u een vraag? Mail ons: info@mannavital.be