Vitale voedingssupplementen voor een gezonde geest, een sterk lichaam en een evenwichtig leven.

Wetenschappelijk onderbouwde monopreparaten en synergieën, zorgvuldig samengesteld met kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten. De fundamentele bouwstenen voor een gezondere levensstijl.

Natuurgetrouw

Hét magazine boordevol tips, adviezen en promo’s voor de gezondheidsbewuste consument

Waarom kiezen voor Mannavital?

wie zijn we

wie zijn we

Mannavital is een groothandel met een uitgebreid gamma aan wetenschappelijk onderbouwde supplementen, bestemd voor natuurvoedings- en kruidenwinkels.
onze visie

onze visie

Ons doel is om kwalitatieve en betrouwbare voedingssupplementen aan te bieden die op een doeltreffende manier bijdragen aan een evenwichtig leven.
ons aanbod

ons aanbod

Wij ontwikkelen monopreparaten en synergieën in vijf reeksen van natuurlijke producten die zorgvuldig worden samengesteld door een voedingsexpert.

Productlijnen

Ontdek de kwaliteitsvolle producten van Mannavital in vijf productlijnen. Alle voedingssupplementen in deze reeksen zijn samengesteld uit gestandaardiseerde plantenextracten en opgebouwd uit bioactieve ingrediënten die klinisch werden onderzocht. Reken op wetenschappelijk onderbouwde producten en eenvoudig opneembare preparaten, samengesteld in de juiste verhouding en verpakt volgens de correcte dosis. Handige alles-in-één formules, klaar voor dagelijks gebruik. Doeltreffende middelen voor een leven in balans.
Platinum Fyto
Fytotherapeutische monopreparaten
Kwaliteitsvolle voedingssupplementen opgebouwd uit één enkel plantaardig ingrediënt.
Platinum Nutri
Nutrimoleculaire monopreparaten
Essentiële voedingssupplementen met een specifieke voedingsstof of molecule in geconcentreerde vorm. 
Platinum Olie
Olie monopreparaten
Doeltreffende voedingssupplementen opgemaakt uit enkelvoudige oliën of vetzuren, rijk aan werkzame voedingsstoffen. 
Fyto-reeks
Fyto combinaties
Nauwkeurig samengestelde synergieën bestaande uit plantaardige voedingssupplementen, kwalitatieve combinaties voor een doelgerichte aanpak. 
Nutri-reeks
Nutrimoleculaire combinaties
Krachtdadige synergieën van bioactieve stoffen, minutieus samengestelde voedingssupplementen voor een effectieve aanpak.

Ontdek onze verkooppunten

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende verkooppunten over heel België. Zoek hier het dichtstbijzijnde verdeelpunt.
Ontdek onze verkooppunten

Word nu Mannavital verdeler

Interesse in het verdelen van onze voedingssupplementen? 

Word vandaag nog distributeur van onze natuurlijke preparaten en bied jouw klanten kwalitatieve producten aan die op een efficiënte manier bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Word verdeler en stap mee in het verhaal van Mannavital. Samen brengen we welzijn binnen handbereik.
Word nu Mannavital verdeler

Over ons

Mannavital is een bedrijf met een uitgesproken filosofie, een onderneming met een duidelijke missie, gerund door een ambitieuze familie met een hart voor natuurlijke wetenschap. 
Een organisatie met een boeiende geschiedenis en een heldere visie op de toekomst.  
Over ons